Magunkról

Dolgozók Lapja (DL)

Független Érdekvédelmi Hírügynökség

A Dolgozók Lapja – dolgozoklapja.hu – olyan pártpolitikától független érdekvédelmi hírportál, amely az aktuális közérdekű információk mellett elsősorban eredeti, máshol még nem publikált szakszervezeti, s egyéb civil érdekvédelmi információkat közöl és továbbít. Partnereink híreiből nyomdakész információkat, cikkeket készítünk, amelyeket nemcsak saját webfelületünkön jelentetünk meg, hanem – igény szerint – eljuttatunk az országos nyomtatott és elektronikus sajtó képviselőihez is.

dolgozoklapja.hu olyan mértékadó, hiteles, saját információkat gyűjtő és továbbító hírügynökség, amelynek felületén első kézből értesülhetnek érdekképviseleti hírekről a téma iránt érdeklődők – az olvasók mellett újságírók, szerkesztőségek is.

Szolgáltatásaink

dolgozoklapja.hu stábja az érdekvédelmi hírek, információk és szakmai anyagok közlése mellett kiemelt kommunikációs feladatokat is vállal: sajtóközlemények írását, s a szerkesztőségekhez való eljuttatását, sajtótájékoztatók szervezését, háttéranyag szerkesztését megegyezés szerinti gyakoriságban.

Nyomtatott és elektronikus kiadványok

dolgozoklapja.hu stábja nyomtatott és elektronikus újságok és egyéb kiadványok komplex készítését, meglévő cikkek és különféle tartalmak szerkesztését is vállalja.

A már megjelenő újságok, kiadványok egyedi, lapozható, videó tartalommal is feltölthető megjelenítése olyan új, korszerű és kényelmes megoldás, amellyel a nyomtatott termékeket számítógépen még látványosabbá, és élvezhetően olvashatóvá alakítjuk.

Google+