Munkavállalói e-learning

munka akadémiaPélda nélküli e-learing képzési rendszert indított útjára a Munkástanácsok Munkavállalói Akadémiája. Az internetes tájékoztató anyagot elsősorban fiatalok számára állították össze, hogy megelőzzék a tájékozatlanságból fakadó veszélyeket, például a feketemunka elburjánzását. 

A szakszervezet kiemelt prioritásként kezeli a munkavállalók képzését, ezen keresztül a munkavállalói tudatosság növelését, ennek jegyében indították el a Munkástanácsok az elektronikus képzési portáljukat, a Munkavállalói Akadémiát – jelentette be Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke. A tájékoztató anyagot a Szegedi Tudomány egyetem Állam- és Jogtudományi karának oktatói, valamint a Munkástanácsok szakértői készítették, és a Munkástanácsok weboldalán is el lehet érni.

Szabó Imre, a Munkástanácsok ifjúsági szervezetének elnöke elmondta:  az egyedülálló kezdeményezés ingyenesen nyújt támogatást a fiatoknak, és a saját nyelvükön, az általuk használt információs csatornákon keresztül nyújt segítséget a munkahelyszerzésben, illetve megtartásban. Az oldalon nem csak munkajogi, de álláskeresési, önéletrajz írási és egyéb tanácsokat is kaphatnak az érdeklődők. Az ifjú érdekvédő kifejtette: az alapvető munkajogi, munkavállalói ismeretek hozzájárulnak a fiatalok elhelyezkedési esélyeinek javításához és eszközként szolgálnak a feketefoglalkoztatás elleni küzdelemhez.

Author: Dolgozók Lapja

Share This Post On
468 ad
Google+